top of page
Redesign av Inotek.no

Prosjektbeskrivelse

Vi fikk gleden av å redesigne Inotek.no for å skape en moderne og brukervennlig nettside som gjenspeiler deres innovative tilnærming til teknologi. Vår helhetlige tilnærming i et estetisk tiltalende design og en distinkt visuell profil som tydelig kommuniserer Inoteks verdier. Resultatet er en oppgradert nettside med intuitiv navigasjon og visuell appell, som gir besøkende en sømløs opplevelse av Inoteks teknologiske ekspertise.

Tilnærming

Gjennom grundig analyse av Inoteks verdier og mål, begynte vi å utforme et nytt konsept for Inotek.no. Dette omfattet ikke bare et visuelt tiltalende redesign, men også utviklingen av en helhetlig visuell profil som ville styrke deres posisjon i teknologibransjen.

Virkemidler

  • Tilpasset Webdesign

  • Visuell Profilering

  • Integrert UX/UI-design

Resultater

Inotek.no fremhever nå den teknologiske ekspertisen til Inotek på en tydeligere måte. Fra den intuitive navigasjonen til det moderne visuelle designet, gjenspeiler nettstedet nå deres innovasjon og profesjonalitet. Den nyutviklede visuelle profilen gir en enhetlig og gjenkjennelig identitet, og skaper en umiddelbar forbindelse mellom merkevaren og besøkende.

Link til nettside

Inotek.no

Andre prosjekter

Redesign av Inotek.no
bottom of page