top of page

Personvern

Velkommen til personvernsiden for Lucky Studio AS. Vi verdsetter ditt personvern og er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger.

Informasjon vi samler inn: Vi kan samle inn personopplysninger som navn, kontaktinformasjon, e-postadresse og annen relevant informasjon når du samhandler med vårt nettsted eller tjenester.

Hvordan vi bruker informasjonen: Vi bruker innsamlet informasjon for å forbedre våre tjenester, tilpasse din opplevelse, behandle transaksjoner og kommunisere med deg. Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det kreves ved lov.

Dine rettigheter: Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av dine personopplysninger. Kontakt oss hvis du ønsker å utøve dine rettigheter eller har spørsmål angående vår personvernpolicy.

Informasjonssikkerhet: Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og implementerer tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

For mer detaljert informasjon om vår personvernpolicy, vennligst kontakt oss på renate@luckystudio.no eller se fullstendig personvernerklæring.

Takk for at du stoler på oss med dine personopplysninger.

bottom of page