top of page
Fotografi

Vi kombinerer teknisk dyktighet med et øye for fine scener for å levere bilder som ikke bare er fine, men som også formidler deres historie. Enten det er produktfotografi, portretter eller bedriftsmiljøer, skaper vi visuelle fortellinger som styrker din online tilstedeværelse og gir en umiddelbar forbindelse med dine kunder. 

Vi ser på hvert bilde på nettsiden deres som en mulighet til å skape umiddelbar visuell tiltrekning. Vi leverer profesjonelle og engasjerende bilder som ikke bare forsterker din digitale tilstedeværelse, men også effektivt kommuniserer din merkevareidentitet. Vi gjennomfører alt fra bilder av lokaler, ansatte i miljø til produktfoto. 

Foto til nettsider
Foto til sosiale medier

Trenger dere bilder som gir liv til deres sosiale medier, samtidig som det skaper engasjement blant følgerne? Vi skaper visuelt innhold som er optimalisert for sosiale medieplattformer.  Lucky Studio fokuserer på å levere bilder som ikke bare ser bra ut på skjermen, men som også inspirerer til interaksjon og deling.

Produktfoto

Mangler dere profesjonelle bilder av produktene dere selger? Enten det er til nettbutikken, markedsføringsmateriell eller digitale plattformer, sørger vi for at hvert bilde formidler kvalitet og appell, og gir potensielle kunder en inspirerende forhåndsvisning av dine produkter.

Pris fotografering:  9500,- eks mva

Etterarbeid 10 timer: 8000,- eks mva 

Heldagsfotografering

(8 timer)

Pris fotografering: 6400,- eks mva

Etterarbeid 5 timer: 4000,- eks mva

Halvdagsfotografering

(4 timer)

Timespris: 1400,- eks mva

Timespris

(Inntil 3 timer)

Ønsker du å vite mer?
bottom of page