top of page

Vi er et lite byrå med store drømmer om å kunne leve av våre kreative egenskaper og samtidig hjelpe bedrifter bli synlig i den digitale verden.

Hvem er vi?

Vår historie

Lucky Studio ble etablert i Mai 2023, som første steg i å oppfylle en lang drøm om å skape et bærekraftig digitalt byrå. Ved hjelp av en macbook, ipad og et kamera bega vi oss ut på dette eventyret. I dag har vi vokst oss ut av hjemmekontoret og holder til holder i lyse og romslige kontorlokaler på Sjøparken Vekst i Stavern.

Verdier

Vinn - Vinn

Vi tror på vinn-vinn situasjoner. Vårt mål er ikke bare å oppnå suksess for oss selv, men også å skape varige fordeler for våre kunder, hvor kundefokus, samarbeid og pålitelighet forenes.

Bærekraft

Vi forplikter oss til å utvikle digitale løsninger som ikke bare oppfyller dagens behov, men som også er bærekraftige og tar hensyn til miljøet for å sikre en positiv innvirkning på lang sikt.

Kreativitet

Vi dyrker kreativitet som kjernen i vårt arbeid, og vi tror på å utfordre det konvensjonelle for å levere unike og minneverdige digitale opplevelser for våre kunder.

Innovasjon

Vi omfavner kontinuerlig innovasjon ved å utforske nye teknologier og ideer, og vi er forpliktet til å være i forkant av bransjetrender for å levere moderne digitale løsninger til våre kunder.

Visjon

Vår visjon er å være en pålitelig og foretrukken aktør innen digitale løsninger, design og fotografi. Vi ønsker å ivareta våre kunder og samarbeidspartnere ved å virkelig forstå deres behov og ønsker.

Vi er svært opptatt av at våre kunder skal være fornøyde med våre prosesser og leveranser. Derfor holder vi oss oppdatert på det nyeste innen relevant teknologi, designtrender og hvordan man kan ta i bruk kunstig intelligens for å effektivisere prosesser og oppgaver. 

Vi er Lucky studio

Lucky Studio er mer enn bare et digitalt byrå – vi er en lidenskapelig gruppe av kreative hoder som tror på å omforme digitale visjoner til levende virkelighet. Gjennom samarbeid, pålitelighet og et sterkt fokus på konkrete resultater, ønsker vi å være din pålitelige partner på din digitale reise.

Velkommen til Lucky Studio 

Hvor vi ikke bare skaper nettsteder -

Vi ivaretar og skaper gjenkjennelige merkevarer

Interessert i et samarbeid?
bottom of page