top of page

Vilkår og betingelser

Velkommen til vilkår og betingelser for Karlsen Creatives AS. Disse vilkårene regulerer din bruk av vårt nettsted og våre tjenester. Ved å bruke vårt nettsted og tjenester, samtykker du i å overholde disse vilkårene.

1. Bruk av Nettsiden: Du samtykker i å bruke vår nettside i samsvar med gjeldende lover og regler. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten av din konto og passord.

2. Endringer i Vilkår: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart ved publisering på nettsiden. Det er ditt ansvar å jevnlig gjennomgå vilkårene for å være oppdatert.

3. Intellektuell Eiendom: Innholdet på nettsiden er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du samtykker i å ikke kopiere, distribuere eller på annen måte bruke innholdet uten skriftlig tillatelse fra oss.

4. Ansvarsfraskrivelse: Vi gir ingen garantier for nøyaktighet, fullstendighet eller aktualitet av informasjonen på nettsiden. Bruk av informasjonen er på eget ansvar.

5. Lenker til Tredjepartsnettsteder: Nettsiden kan inneholde lenker til tredjepartsnettsteder. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene og påtar oss ikke ansvar for innholdet eller praksis på tredjepartsnettsteder.

6. Jurisdiksjon: Disse vilkårene skal tolkes i samsvar med lovene i Norge. Du samtykker i at eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse vilkårene skal løses gjennom forhandlinger eller rettslige skritt innenfor denne jurisdiksjonen.

Takk for at du leser våre vilkår og betingelser.

Ved spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss på renate@luckystudio.no

bottom of page